020 210 37 00

Over ons

LensBestel.nl® is dé webwinkel waar je contactlenzen en lenzenvloeistof kan kopen voor een veel lagere prijs (tot 70% goedkoper) dan bij traditionele opticiens. Je vindt bij ons exact dezelfde producten en merken als bij je optiekwinkel, omdat wij alleen lenzen verkopen van internationaal erkende producenten. Daarnaast bewijzen wij dagelijks dat lenzen niet duur hoeven te zijn en dat dit goed samengaat met een snelle en betrouwbare levering. Op verzoek van onze klanten bevat onze website daarnaast een bron van informatie die het leven van een lenzendrager een stuk gemakkelijker maakt.

Wij onderscheiden ons van andere optiekwinkels op de volgende manier:

1. Originele merken

LensBestel.nl® verkoopt 100% originele merken en producten. De lenzen die je bij je opticien koopt komen namelijk van dezelfde producent. Daarom kunnen wij je garanderen dat onze contactlenzen van de hoogste kwaliteit zijn. Net als bij andere geneeskundige producten zijn onze contactlenzen gemarkeerd met unieke productcodes om te bewijzen dat het om orginele merken gaat. LensBestel.nl® werkt nauw samen met internationaal erkende leveranciers, waaronder:


Acuvue Air Optix Alcon Biofinity
Biomedics Cooper Vision Dailies  
Proclear PureVision Soflens

2. Scherp geprijsd

Als webwinkel kunnen wij onze kosten laag houden en dit merk je direct in je portemonnee. LensBestel.nl® profiteert van volumekorting waardoor wij een lagere prijs voor onze producten kunnen vragen. Tevens zijn onze kosten voor het houden van voorraad lager en hoeven wij geen hogere prijzen te rekenen voor het houden van fysieke winkels. Doordat onze kosten lager zijn profiteer je van een vaste lage prijs!

3. Snelle, betrouwbare en gratis levering vanaf € 75

LensBestel.nl® levert jouw contactlenzen per brievenbuspost zodat alle bestellingen zo snel mogelijk kunnen worden bezorgd. Op deze manier hoef je niet perse thuis te zijn om je bestelling in ontvangst te nemen. Tevens rekenen wij geen verzendkosten vanaf € 75 doordat wij gebruik maken van een volledig geautomatiseerd bestelproces. 
Bestellingen buiten Nederland zijn steeds tegen vergoeding tenzij anders aangegeven.

4. Online contactlenzen vs. traditionele opticien

In Nederland heerst de traditie van de klassieke opticien; je bezoekt een fysieke optiekwinkel, je ogen worden gecontroleerd en je koopt er ook je lenzen. Dit heeft wel enkele nadelen. Zo verkoopt je opticien niet altijd jouw ideale contactlenzen, maar in sommige gevallen de lenzen waar hij/zij het meeste aan verdient. Daarnaast is 'opticien' geen beschermde beroepstitel. Dit betekent dat iedereen zich opticien kan noemen en jouuw ogen kan controleren. Wees dus altijd kritisch als het gaat over het advies van je opticien.

In andere landen is men al lang overgestapt naar het zogenaamde huisartsen-model. Net als bij een huisarts, bezoek je een opticien, optometrist of oogarts. Deze controleert grondig jouw ogen en geeft je een recept (bewijs van oogcontrole) mee. Met dit recept bestel je (online) vervolgens je eigen contactlenzen. Dit model werkt in veel landen erg goed en zorgt voor hogere kwaliteit oogcontroles, een eerlijker advies en een lagere prijs! Dit systeem is in Nederland al vanaf 1995 mogelijk. De oogarts, optometrist of opticien is namelijk wettelijk verplicht je na controle een recept te overhandigen met daarop jouw gegevens. LensBestel.nl® staat volledig achter dit systeem en daarom proberen wij met onze webwinkel de optiekmarkt wakker te schudden, zodat je uiteindelijk een betere kwaliteit voor een lagere prijs krijgt.

Het bedrijf LensBestel.nl®

LensBestel.nl® is op 1 april 2009 opgericht te Rotterdam. Wij zijn een moderne organisatie met veel geautomatiseerde processen, waardoor de kans op fouten minimaal is en onze kosten zeer laag zijn. Onze filosofie is goed luisteren naar de klant, betaalbaar maken van contactlenzen, verbeteren van kwaliteit van oogzorg en slim gebruik maken van de digitale middelen van de 21e eeuw.

Aan het laden...
569 beoordelingen | 8.7