OPTI-FREE PureMoist Voordeelpakket

OPTI-FREE PureMoist Voordeelpakket 3 x 300ml + 90ml

55rating(3 beoordelingen)
Terug naar:Lenzenvloeistof

Optifree PureMoist (EverMoist) halfjaar voordeelpakket is een alles-in-één-lenzenvloeistof die helpt om een laagje vocht tussen de lens en het oog in stand te houden gedurende wel 16 uur!

prijs:
€39,90(€39,39 / liter)
Aantal:
Verwachte levertijd:2 - 4 werkdagen
Originele merken
Gratis verzending vanaf €75
Scherp geprijsd
Omschrijving

OptiFree PureMoist voordeelpakket lenznevloeistof is een alles-in-één-lenzenvloeistof die helpt om een laagje vocht tussen de lens en het oog in stand te houden gedurende wel 16 uur!

RepleniSH, Evermoist

Het Opti-free PureMoist (EverMoist) 6 maand pakket bevat HydraGlyde Moisture Matrix, een speciale traanfilm die je lenzen de hele dag door vochtig houdt. De traanfilm geeft een comfortabel gevoel direct vanaf het inzetten van de contactlenzen tot en met het uitdoen van de lenzen. Vetten en eiwitten in je traanvocht worden hiermee geneutraliseerd en geïrriteerde ogen voorkomen.

Disinfectie met PureMoist

Opti free PureMoist geeft een 16 uur durende bevochtiging en verwijdert vet- en eiwitaanslag. De twee desinfectanten POLYQUAD en ALDOX doden schadelijke microorganismen zoals bacteriën, schimmels en Acanthamoeba. De Multi-Purpose Disinfecting Solution vormt een laagje om je lenzen dat voorkomt dat vet- en eiwitaanslag zich aan je lenzen kan hechten1. Dankzij deze geavanceerde technologie tegen aanslag blijven je lenzen schoon en fris aanvoelen.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof zoals Optifree PureMoist Voordeelpakket (3 x 300ml + 90ml) altijd je opticien te raadplegen en je ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien je ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken. De lenzenvloeistof maakt je contactlenzen hygiënisch schoon en je ogen comfortabel. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing vaak nuttige tips voor lenzendragers.

Optifree PureMoist Voordeelpakket lenzenvloeistof bestellen: snel en goedkoop!

LensBestel.nl levert voordeelpakket alles-in-één lenzenvloeistof supersnel tegen de laagste prijs.
Bespaar tot 70% op je daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof.

Opti-free PureMoist Voordeelpakket (3 x 300ml + 90ml) is ook bekend als:

PureMoist (EverMoist) alles-in-één vloeistof, Optifree Pure Moist (Ever Moist) MPS, Optifree PureMoist (Ever Moist) Multi-Purpose Solution

Specificaties
Ook bekend als :PureMoist (EverMoist) alles-in-één vloeistof, Optifree Pure Moist (Ever Moist) MPS, Optifree PureMoist (Ever Moist) Multi-Purpose Solution
Product Website :Opti-free Puremoist Website
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Houdbaarheid :2 maanden
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen

Video: OPTI-FREE PureMoist Voordeelpakket


Optifree PureMoist (EverMoist) halfjaar voordeelpakket is een alles-in-één-lenzenvloeistof die helpt om een laagje vocht tussen de lens en het oog in stand te houden gedurende wel 16 uur!

Beoordelingen
Beoordelingen:5rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Op aanraden van mijn opticien overgestapt op de puremoist vloeistof. Blij dat ik deze hier zo voordelig kan bestellen!

5

Het heet puremoist, maar het is gewoon de replenish en werkt ook net zo goed

5

Deze lenzenvloeistof werkt zeer goed!

 
Aan het laden...
569 beoordelingen | 8.7