020 210 37 00
Focus Dailies Toric

Focus Dailies Toric 30 lenzen

55rating(4 beoordelingen)
Terug naar:Daglenzen

De Focus Dailies Toric (All Day Comfort) 30 pack zijn comfortabele torische contactlenzen van CIBAVision (Alcon) die geschikt zijn voor mensen met astigmatisme (cilinder).

Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar. Gelieve contact op te nemen met de klantendienst.
Dailies AquaComfort Plus Toric
Goed nieuws! Er is een alternatief voor dit product:
Originele merken
Gratis verzending vanaf €75
Scherp geprijsd
Omschrijving

De Focus Dailies Toric daglenzen (All Day Comfort) 30 pack zijn comfortabele torische contactlenzen van CIBAVision (Alcon) die geschikt zijn voor mensen met astigmatisme (cilinder).

Astigmatisme en cilinder

De Focus Dailies Toric torische contactlenzen corrigeren je cilinder, terwijl ze qua comfort niet afwijken van de gewone Focus Dailies. Je kunt de contactlens daarnaast gemakkelijk gebruiken als reservelens of om op vakantie mee te nemen, zo heb je overal en altijd optimaal zicht en astigmatische correctie.

Comfot de hele dag

Focus Dailies Toric contactlenzen zijn een hygiënische oplossing, omdat de lenzen iedere dag worden vervangen. Je hoeft de lenzen dus ook niet schoon te maken of in een lenzendoosje te bewaren. Draag je een bril? De toric contactlenzen zijn prima geschikt voor mensen die willen starten met contactlenzen.

De CIBA Vision lenzen zijn lichtblauw getint en zijn daarmee makkelijker uit de verpakking en lenzendoosje te halen. Mochten de lenzen op de grond vallen, dan zijn ze eveneens makkelijker te vinden. Let op: reinig je daglenzen grondig als ze vuil zijn geworden. Steek ze nooit in je mond en spoel ze niet af met kraanwater

Focus Dailies Toric daglenzen bestellen: snel en goedkoop!

Bestel bij LensBestel.nl daglenzen tegen de laagste prijs. We bezorgen supersnel!
Bespaar tot 70% op je daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof.

Focus Dailies All Day Toric 30PK is ook bekend als:

Focus torische daglenzen

Specificaties
Ook bekend als :Focus torische daglenzen
Product Website :Dailies ADC Toric Website
Vloeistofgehalte :69%
Lenstype :Torische lenzen
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
Draagtijd :1 Dag
Materiaal :Nelfilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :Alcon
Lensmateriaal :Hydrogel

Video: Focus Dailies Toric


De Focus Dailies Toric (All Day Comfort) 30 pack zijn comfortabele torische contactlenzen van CIBAVision (Alcon) die geschikt zijn voor mensen met astigmatisme (cilinder).

Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

IK hou erg van schilderen, maar begon het toch wat minder te zien. daarom nu begonnen met deze lenzen. Wat een verschil en wat comfortabel!

5

kwam via jullie weblogartikel achter deze lenzen en ben ze nu 2 weken met veel plezier aan het gebruiken, bedankt voor de tip!

5

Had jarenlang Bausch soflens dailies astigmatism lenzen en nu deze geprobeerd sinds een maand en het is echt een vooruitgang!! Kan echt wel scherper zien en ze zitten gewoon net iets lekkerder (al kon dat niet volgens mijn opticien)

5

Hoewel daglenzen misschien ietsje duurder zijn, vind ik het toch echt wel heel veel fijner dan maandlenzen! Je kan beter maar een beetje investeren zeg ik altijd maar! Je hebt immers maar 1 paar ogen. Dus hup probeer ook maar eens deze dailies toric lenzen, je zult geen spijt hebben!

 
Aan het laden...
569 beoordelingen | 8.7