Eye Wish Groeneveld lenzen en lenzenvloeistof  

Welkom klanten van Eye Wish Groeneveld! We zijn blij dat u ons gevonden heeft. Wij voeren het gehele aanbod van de originele Eye Wish Groeneveld lenzen en vloeistoffen!

Eye Wish Groeneveld lenzen (Eye Wish) en lenzenvloeistof

Eye Wish koopt de lenzen in bij grote fabrikanten en zet hun logo erop. Huismerk lenzen van Eye Wish Groeneveld zijn dus 100% hetzelfde, maar met een eigen logo. We hebben voor u uitgezocht welke lenzen Eye Wish voert als Eye Wish huismerk.

Eye Wish Comfort
Eye Wish
Biomedics 55 Evolution
CooperVision
Vanaf € 17,91 / 6-pack
Eye Wish Comfort Toric
Eye Wish
Biomedics Toric
CooperVision
Vanaf € 37,71 / 6-pack
Eye Wish daglenzen
Eye Wish
Dailies AquaComfort Plus
CIBA Vision
Vanaf € 18,81 / 30-pack
Eye Wish daglenzen
Eye Wish
Focus Dailies All Day Comfort
CIBA Vision
Vanaf € 17,91 / 30-pack
Eye Wish Disinfection
Eye Wish
Opti-Free Express NoRub
Alcon
Vanaf € 34,9 / 6 maand pack
Eye Wish Luxe
Eye Wish
SofLens 59
Bausch & Lomb
Vanaf € 19,71 / 6-pack
Eye Care Disinfection
Eye Wish
Opti-Free Express NoRub
Alcon
Vanaf € 34,9 / 6 maand pack

LensBestel.nl is dé webwinkel waar je contactlenzen en lenzenvloeistof kunt kopen voor een veel lagere prijs (tot 70% goedkoper) dan bij traditionele opticiens. Je vindt bij ons exact dezelfde producten en merken als bij jouw optiekwinkel, omdat wij alleen lenzen verkopen van internationaal erkende producenten. Daarnaast bewijzen wij dagelijks dat lenzen niet duur hoeven te zijn en dat dit goed samengaat met een snelle en betrouwbare levering.


Al onze bestellingen worden bezorgd met PostNL. De verwachte levertijd kan je in jouw winkelwagentje vinden of op de productpagina. We doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De gemiddelde levertijd is tussen de 2 en 5 werkdagen.

Op alle producten geldt de wettelijke garantie én fabrieksgarantie. Deze garantie houdt in dat een contactlens geen fabricagefouten bevat, de correcte sterkte heeft en het beloofde comfort geeft. Wij adviseren de lenzen altijd op recept van een oogarts, optometrist of opticien te bestellen.

Alle getoonde prijzen op LensBestel.nl zijn inclusief 21% BTW


Aan het laden...